Marosfalvi Imre Enrico - zenei mdium Marosfalvi Imre Enrico - zenei mdium Marosfalvi Imre Enrico - zenei mdium
English Deutsch Magyar Franais Espaňol Zuhause
Referenciák

 

"Köszönet a nyugalomért, amit az improvizáció bennem produkált."
Nagy Zoltánné (résztvevő)


"Megköszönöm neked azt a csodálatos élményt, amit a zenéd nyújtott."
Fogl Ferenc (résztvevő)


"Csodálatos élményben volt részem. Életemben először hallottam azenét nem csak a fülemen keresztül, hanem éreztem az áramlást a tenyereimen át a szívembe."
Vicroria Jánm (résztvevő Göteborgból)


"Meghallgattam a Lemuriát! Ne várj szavakat, hogy mennyire szép, mert nincsenek rá szavak. Hálás vagyok, hogy az elsők között voltam aki hallhatta."
D. M.

"Áldott Enrico,
Szerelmetes TestVér öcsém,

Köszönöm Neked, hogy VAGY ! Isten ajándéka számomra - épp úgy, mint ez a gyönyörű FöldAnya, és rajta a Mi EGÉSZ Világunk.

Nagyon megható, ahogy megtapasztalhatom a Fönti segítséget. MIND-ÉG.....

Én a www.naptemplom.eoldal.hu oldalon vagyok fenn a vilaghálon. Nem tudom, van-e olyan rövid zenei részlet, amit feltehetnék, meghallgatni.? Mert akkor irok hozzá egy rövid ajánlót is...."
Cz. A.


"Aurazene-mese

A kis elefánt éppen ébredezett álmából. Baba volt még, mosolygós kíváncsi szemekkel, bojtos farkincával. Egyedül volt a nagy házban, de az ablakokból szépen sütött be a Nap. Lassan előbújt az ágyikóból, odalopózott az ablakhoz, hogy körülnézzen. Minden olyan szép volt, mégsem mert kimerészkedni az ismeretlenbe. Félt is kicsit és egyedül érezte magát, nagyokat sóhajtozott vágyakozva, mikor egyszer csak arra szállt egy pillangó.

- Gyere ki ide, nézd milyen szép itt minden! - hívta a kis elefántot a pillangó, aki olyan kecsesen röpködött, billegette magát ide-oda, mutogatta mintás sárga szárnyait, hogy a kis elefánt nem bírt ellenállni a hívásának, és kilépett az ajtón. A lábai még kicsit reszkettek, de a pillangó hívása ellenállhatatlanul késztette őt, hogy kilépjen, és mindent megismerjen.

Csodálatos volt a jó levegő, friss szellő illata, a gyönyörű táj, a sok virág, meg a nagyra nőtt fák. Hirtelen jókedvre derült a kis elefántbaba, és szökdécselve lépkedett örömében, ormányát magasra emelve, farkát ide-oda lóbálva. Mindent alaposan szemügyre vett, gyönyörködött, és csak ment tovább hetykén a kertben frissen, vidáman ugrándozva, hátra sem nézve. Mindent látni akart! - Egy idő után megint elfogta az egyedüllét érzése, amitől kicsit szomorú lett. Olyan jó lett volna az örömét másokkal is megosztani, szerette volna, ha mások is örülnének ennek a szép tájnak, de senki nem volt arrafele. Teljesen egyedül volt, már a pillangó is rég tovaröppent. Éppen ezen gondolkozott bandukolva, mikor egy kis hídhoz érkezett, és a híd melletti fák tövéből szomorú hangokat hallott. Nocsak, hát mégiscsak van erre más is? De miért olyan szomorú a hangja, mikor minden olyan szép itt?

- Hát Te meg mit búsulsz itt? - kérdezte a bokorban szomorkodó nyuszit. - Ó te szegény nyuszi, gyere ide, megvigasztallak én téged! És megölelte, majd megmutatta neki a szép kertet, aminek se eleje, se vége nem volt már, mindenütt ugyanaz a mesebeli szép táj, ragyogó Napsütés. Amikor látta a kis elefánt, hogy a nyuszi megnyugodott, és jókedvre derült, tovább ugrabugrált, hogy mindent fölfedezhessen, a hídon túl is. Sok ismeretlen növény és hely várt rá, egyiket-másikat csak óvatosan közelítette meg, de amikor már megismerte őket, jókedvűen bócorgott tovább, fütyörészve, vidáman."Neked is van csak rád jellemző zenéd!

A világon egyedülálló médiumi képességekkel rendelkező Enrico eljátssza neked egyedi, csak rád jellemző zenédet! Hallgasd meg, érdemes!

Ahogyan mindannyian sajátos, egyedi ujjlenyomattal rendelkezünk, ugyanígy mindenkinek van egyedi, csak rá jellemző zenéje is. Ez az ideális zenénk, amely a bennünket körülölelő négy aura együttes rezgése.

Enrico elhúzza a nótánkat!

Valamennyien keressük az utunkat az életünkben, valamennyien boldogok szeretnénk lenni! Most mindannyiunk számára itt a kivételes lehetőség, hiszen Marosfalvi Imre "Enrico" zenei médium, közvetítve az "Égiek" üzenetét, mindenkinek eljátssza a kifejezetten neki szóló, rá jellemző dallamokat. Ahogyan Ő maga mondja "bennem állandóan szól a zene. Bármi lehet az improvizáció tárgya, a zene mindig más, még azonos téma azonnali, egymást követő megszólaltatása esetén is, mert semmi sem ismétlődik az életben sem pontosan ugyanúgy, semmi sincs kétszer teljesen egyformán."

Mindannyian megismételhetetlenek és egyediek vagyunk, így az auránk is különböző, ezért más és más, egyéniségünkre szabott gyógymódra van szükségünk. Ehhez a legjobb megoldás a saját zenénk hallgatása. Enrico az elmúlt évek során számos csodás gyógyuláshoz segítette aura zenéivel a hozzáfordulókat.

Miért jó, ha ismerjük és hallgatjuk saját zenénket?

A válasz egyszerű: mert ezzel alakítjuk auránkat ideálissá, és ezzel válhatunk egészségessé, teljessé. Ez a zene juttat el bennünket abba az állapotba is, amikor tudatosan képesek leszünk meghallani felsőbb énünk "hangját", ezzel saját magunk alakíthatjuk az életünket, és tehetjük boldoggá kapcsolatainkat, a mindennapjainkat. Rájöhetünk önmagunk arra, hogy mi a legfontosabb feladatunk ezen a bolygón, mire rendeltetett bennünket a sorsunk, mit kell tennünk a boldogságunk érdekében. Többé nem kell a sötétben tapogatózva "tévelyegnünk", keresnünk önmagunkat, a lelki békénket, az elveszett harmóniát! Önmagában azzal, hogy naponta meghallgatjuk a gyönyörű dallamokat elérhetjük létezésünk legmagasabb fokát, és kapunk meg egyszeriben mindent, amire egész életünkben olyan nagyon vágytunk.

Van ennél fontosabb?

Fogyj a zene segítségével! Találd meg az ideális alakod!

Ha nem érzed jól magad a bőrödben, ha nem tetszik amit a tükörben látsz, a saját aurazenéd segítségével harmóniába kerülhetsz önmagaddal, elindulhatsz a változás útján.
A test és a lélek energiája mindig követi egymást. Ha harmóniába kerül a lélek, a test is elindul a változás útján, hogy megtalálja a számára ideális alakot.

Az aurazene segítségével ráléphetsz arra az útra, ami visszavezet Önmagadhoz. A zene, a rezgések energiája finoman, minden erőszaktól mentesen gyógyít, s indítja el benned a változást. Itt nincsenek elvárások, szelíden történik minden, a te fejlődésed üteméhez igazodva. Ahogy a lelked békességre lel, s visszatalál valódi Önmagadhoz, úgy kerül harmóniába a tested is, s elindul a fogyás, az átalakulás.

Ebben a változásban segítséget nyújthatnak még számodra a tibeti hangtálas kezelések. Ennek során egy ősi, tibeti gyógyító módszer segítségével, a hangok, a rezgések energiájával oldódnak benned azok a blokkok, amelyek idáig meggátoltak abban, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, testben és lélekben egyaránt.

Gyermekkortól kezdve rengeteg trauma éri a lelket, s ezek visszahatnak a testre is. Sokszor észrevétlenül maradnak vissza, akár evési kényszer formájában, akár a saját testünk látványának elutasításában... s mivel nem ismerjük, hogy mi a kiváltó ok, így megszüntetni sem tudjuk igazán. A tibeti hangtálas kezelések során visszautazhatsz a forráshoz, hogy feold az egykori trauma emlékét. Ha oldódik a trauma, oldódik-megszűnik a kiváltott hatás is. S egyszer csak azt veszed észre, hogy már nem kell éjszaka felkelned egy kis nasiért, hogy mosolyogni tudsz a tükörképedre, hogy egyszerűen jól érzed magad a bőrödben. Megváltozik másoknak is a hozzád való viszonyulása, mert Te elindultál a változás útján. Elindultál az Önmagad felé vezető úton.

A zene már a legősibb kultúrákban is a gyógyítás eszköze volt, mert a valódi Forrásból származó zene olyan energiákat - kódokat közvetít, amelyek a test - lélek - szellem egységének minden szintjén hatnak. S amelyek mindig a hallgató szintjéhez igazodva gyógyítanak. A zene az, ami a születéstől az utolsó pillanatig, mindig és mindenütt elkísérte az embert. A természetel való mélységes harmónia ébred újra általa, amit a mai rohanó világban kezdünk elveszíteni.

Fedezd hát fel újra a zene gyógyító, mindent átformáló erejét! S találd meg a segítségével testi - lelki - szellemi egységedet és harmóniádat!

Mné T. T.

Kedves Enrico!

Hazudnék,ha azt írnám, hogy minden rendben, mert az általad piros sapkás kis törpének nevezett "lény" szinte egy perc nyugtot sem hagy. Amikor a csodás aurazenémet hallgatom, minden más lesz. Nagyon örülök, hogy találkoztam Veled, sokat töltődtem, tanultam. Úgy eltelt az a 10 óra, mint a pinty. Üdvözletünket küldjük, majd férjemről is küldöm a képet. Mindent hálásan köszönünk:
Zsuzsa

Kedves Enrico!

Teljesen rá vagyok kattanva az aurazenémre, nagyon szeretem hallgatni! Ma reggel egy mese született belőle, egy olyan mese, ami azt meséli el, hogy mit hallok, milyen mozit látok, miközben hallgatom a zenémet. Egy rajzfilm készült belőle a fejemben, és most délután le is írtam. Mármint a történetet. A figurákat , meg a helyszínek pontos leírását nem tartottam fontosnak részletesen leírni, az írói szakmát még tanulnom kell :)), de talán az is érezhető.
A történet időbelisége a zene időbeliségét követi, annak érzelmi, hangulati rezgésit pedig a történet maga követi nyomon. A mese eleje a zene eleje, a vége, a zene vége...stb.
Mellékelten csatolom a mesét.
Ha bármilyen gondolatod támadna, szívesen fogadnám.

Szeretettel:Ildikó


Kedves Enrico!

Mindenképpen meg szerettem volna írni tapasztalatomat és átadni köszönetemet érte.

A Kombucha Napon rögtönzött zenéd csodálatos volt és megrázó. Amikor hallgattam, először az egész testemen futott végig a hideg ill. éreztem borzongást. Aztán ez eltűnt, s helyette jöttek a test egyes részei. Közben ez nem tudatosult bennem, de emlékszem az érzetekre és a döbbenetekre. És a vége! Nem akartam én sírni, nem is volt sírhatnékom, de csorogtak a könnyeim. Valamit csinált ez a zene. Sajnos a kis teremben nem vártam meg, hogy CD-re írathassam, de így is biztosan dolgozik és hat.
Még egyszer köszönöm, és további szívből jövő munkát(?) kívánok!

H. Tné


Kedves Enrico!

Beleolvastam a blogodba, és nagyon szimpatikusnak találom. Ahogy időm engedi igyekszem tovább olvasni a régebbi bejegyzéseket is.
Nincsenek véletlenek az életünk során, nem véletlen hogy épp a művelődési házban akadt dolgom19.-én. A teremtő végtelen gondoskodása sosem a véletlenen múlik. Ahol a legnagyobb a baj, ott a segítség. Szépen kibogozza, átszövi , újra rendezi az életünk fonalát. Nagyon nehéz és mozgalmas időszak előtt állok. Jó, hogy már nálam van "A pálos szeretet kő titka". Lesz hol felfrissülnie a lelkemnek!
Eddig nem értettem mit jelent valójában:" köszönöm, hogy vagy" !
Ez az én üzenetem is Számodra: Köszönöm a teremtőnek, hogy létre hozta lényedet és engedte, hogy a létezés néhány másodpercnyi töredékére láthassam, hogyan munkálkodik általad! Adassék meg másoknak is, hogy erőt merítsenek a zenédből, Neked pedig a kegyelem, hogy lásd, beérik a tanításod!
Az Isten áldjon !

Gyöngyös, 2009.06. 26. Mné T. T.


Kedves Enrico!

Én csak miattad mentem erre a rendezvényre és legnagyobb sajnálatomra pont az előtted levő előadó miatt lecsíptek a szervezők a műsoridődből.
Bármikor hallgatlak élőben, mindig tanúja leszek valami mélyről felszakadó katarzisnak ami azt jelenti bármelyik hangot szólaltatod meg a hegedűn, az mindig másképpen szól, sokkal teltebb, fényesebb érzelmesebb. talán ez az az érzés ami a mennyei tisztaság minőségét teszi hozzá a művészetedhez.
Tegnap is folyamatosan borzongtam, és amikor már azt hiszem, még több gyönyörűséget nem tudok befogadni a zenéden keresztül, akkor rá kell jöjjek még tartogatsz számunkra meglepetést.
Amekkora tudás birtokosa vagy pont olyan egyszerű ember vagy.

Üdvözlettel: A.


Kedves Enrico!

Igaz, hogy nem akarlak zaklatni, de úgy érzem nem baj, ha megköszönöm az aurazenét és visszajelzek arról, hogy egyelőre mit okozott számomra.
(Tudom, hogy lesznek rosszabb pillanatok is, és szélsőségesen jobbak is, de most jó, és a tudást már senki nem veheti el!)

A születésem óta (38 év alatt) összegyűlt ÖSSZES kérdésemre választ adtál az aurazenével, és azzal a pár mondattal, amit utána mondtál!
Jelenlegi tudatállapotom szintjén egyelőre mindent (vagy legalább is úgy érzem mindent) megértettem, és ez nagyon boldoggá tesz, mert nem csak az utat mutatja meg számomra, de a középutat, a harmónikus egyensúllyal teli középutat is!

NAGYON NAGY HÁLÁVAL KÖSZÖNÖM! :)
És júl. 29 óta (amikor az aurazenét készítetted nekem) ma először már egy anyának (karján az alvó gyermekével) is képes voltam segíteni, ami (embertársaink segítése) számomra a MINDENt jelenti!!!
NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!

K.T..


Kedves Enrico!

Május végén találkoztunk először Pesten akkor készítetted el aurazenémet, majd júniusban találkoztunk újra Kecskeméten. Aura-zene terápiám még csak bő 1 hónapja tartott, és máris hatása volt : saját honlapom lett. Magam sem értettem hogyan kerültem ilyen helyzetbe, de biztos, hogy nem én akartam, egyszerűen Odafönt így intézték. :)) - El is telt úgy 2-3 hét mire fölfogtam, hogy ezt az oldalt nekem kell tartalommal megtöltenem. Nem tudtam akkor még mihez is kezdjek ezzel, nem éreztem magamban ennyi erőt, sem tudást....de Odafönt mindent előre "lezsíroztak"....és csak engednem kellett nekik. Csak figyelni belülre, mi is akar onnan kijönni.

Aztán belelendültem, és működik szépen.
Természetesen a Te munkád is benne van ebben a honlapban az aurazenéd által, ami képessé tett olyan mértékű önelfogadásra engem, hogy meg tudtam bírkózni ezzel a feladattal. Sokat köszönhetek neked!!!

Szóval tanítói pályára léptem, de hamar érkezett a gyógyító energia is. Meggyógyítottam egy darázscsípést és egy fejfájást....nem nagy ügy, de kezdetnek igenis az, és égi kegyelemnek érzem, hogy használhatom ezt. - Szóval apránként a kisiskolásból felnőtté lettem, megértem szépen, persze még most is tanulok...mindig mást. Az élet tanfolyamán kívül éppen most iratkoztam be egy természetgyógyász tanfolyamra is....csak hogy igaz legyen a mondás, amint bent úgy kint.

És mindezt szeretem, és élvezem.
Hát ide juttatott engem a zenéd :)) Nagyon sokat hallgatom azóta is. Kedvencem a Szívzengések. Abból olyat lehet töltődni, hogy csak na! Az Oxigén-re meg dolgozni szoktam, itt megy a háttérben, és nyugtat, csendesít, és akkor nem izgulok, csak figyelek szépen, és minden jobban megy tőle. A Tündérkertet a lányom szereti, teljesen beájult tőle...repkedett tőle mint egy pillangó....:))
Ez csak váza persze annak a sok-sok napi történetnek, amiket megéltem. Leginkább az írásaim tükrözik az elmúlt hónapok belső útját, ezt nyújtom át köszönetképpen ! :))

Szeretettel:Ildikó (Kecskemét)


Oldal tetejére