Marosfalvi Imre Enrico - zenei mdium Marosfalvi Imre Enrico - zenei mdium Marosfalvi Imre Enrico - zenei mdium
English Deutsch Magyar Franais Espaňol Zuhause

Tanfolyamok


1-2 napos tanfolyamok:

A TANFOLYAMOK AJÁNLOTT SOR-RENDJE:

1. "Lélek békéje" Mennyei Szeretet Masszázs kezelés (1 napos)
2. A Jelen mestere I. fokozat - Jelen-Lét(2 napos)
3. a) "Beszédelemzés" (1 napos)
    b) "Jobb Agyféltekés Zenélés" (2 napos)
4. A Jelen mestere II. fokozat (2 napos)

Az egyes tanfolyamok (tanítások) egymásra épülnek, a 3a, 3b programok azonban nem feltételei a továbbiaknak, csak az ez iránt érdeklődőknek ajánlott.
A "Lélek békéje" Mennyei Szeretet Masszázs kezelés nem függ egyetlen más tanfolyamtól sem, azt bárki, bármikor elvégezheti.
A tanfolyamok célja a tudatossági szint emelése.
A tanfolyamokra bejelentkezés szükséges: 30/288-5107

1.
"Lélek békéje" Mennyei Szeretet Masszázs kezelés
1 napos tanfolyam


2.
A Jelen mestere I. fokozat - Jelen-Lét
2 napos tanfolyam

3. a
Beszédelemzés
1 napos tanfolyam

3. b
Jobb agyféltekés zenélés
2 napos tanfolyam

4.
A Jelen mestere II. fokozat
2 napos tanfolyam

...sokan jártak egykor zeneiskolába... aztán különböző okok miatt abbahagyták... például azért, mert nem is a zenét tanították, hanem a hangszert... épp a lényeg maradt ki... mások meg egyáltalán nem foglalkoztak zenével... pedig valahol mélyen hiányzott...
de most: lehetőséged van megtapasztalni azt az élményt, hogy egy egészen más módon, a zene belső megközelítésével szólítsd meg lényed, és kozmikus kommunikációt hozz létre különböző hangszerekkel...
nem kell tudnod játszani semmilyen hangszeren, s mégis, nemsokára engedelmes eszközzé válhat a kezedben... vagy az énekhangod törhet elő rejtett magányából... a Jobb Agyféltekés Zenéléskor a felszabadultságot éljük meg a jelenben, s szabadság, öröm állapota jön létre, melyet az elengedettség és belső mosoly jellemez... az Alkotói Jelen, a Teremtői Jelen áldott folyamata él bennünk, s legszívesebben ebben maradnánk...

A Jobb agyféltekés zenélés tanfolyam valóságosan a zenélésről szól, ill. arról a lehetséges kapcsolatról, ami az embert összekapcsolja azzal a Forrással, ahonnan életének és minőségi változásainak információit kaphatja.
Nem foglalkozunk semelyik hangszer technikájával, hogy pl. hogyan kell zongorázni, vagy énekelni... épp ellenkezőleg, azzal foglalkozunk, hogy válhat egy hangszer a testünk részévé, és a testünk a hangszer részévé, és ezáltal hogyan kerülünk harmóniába vele, melynek eredménye a hiteles Forrás-zene. Talán még jobb is, ha sohasem zenélt a hagyományos értelemben, mert akkor most tisztán tud nyitott lenni erre az új típusú megélésre.
A tanfolyam után is meg tudjuk találni bármikor ezt a tiszta Teremtői Forrást, és kommunikálni tudunk vele, ami a szokásos emberek közötti kommunikációnál sokkal nagyobb nyugalmat, megértést adhat.


Következő időpontok:

Feltöltés alatt...

További információ:
Enrico:
+36-30/288-5107

enrico.marosfalvi@gmail.com

 

Oldal tetejére