Új CD: Atlantiszi aranylemezek

Spirituális utunk ezúttal az Atlantiszi Aranylemezek
megmaradt honába, az elsüllyedt földrész titkos barlangjába vezet.

Imánk után, felkészülten útnak indulunk. A tenger partjára érve felbukkannak kísérőink, bálnák és delfinek vezetnek a tengerfenékre, le a mélybe. Megérkezünk a barlanghoz,
melynek bejáratát két sárkány őrzi. A Nagy Kapu kinyílásához a sárkányok engedélye a feltétel, melyet a szeretetteli szakrális táncunk jelent, elbűvöljük vele őket.

Így beléphetünk a barlangba, ahol az első helyiség a Kristályterem. A belső nagy teremben várnak ránk az Aranylemezek. A kódok megfejtéséért jöttünk, tanulmányozzuk őket. Az üzenetek egyértelműek, az atlantiszi „fenti” világ lentre került, s most a mai, lecsúszott fenti világot hivatottak a tudatosságszint emelésével felemelni.

Belehallgatás: enricomusic.hu/pages/cd.php?id=59

 


                    

Új CD: Az ősi Egyiptom rezgéskódjai

Pénteken ismét megjelenik egy újabb CD-m:
"Az ősi Egyiptom rezgéskódjai"


Rövid ismertető:
"Az ősi Egyiptom rezgéseit, zenébe kódolt információit tartalmazza ez a CD. Spirituális fejlettségünktől függően felismeréseket, beavatásokat, jelenleg is ható energiákat fejthetünk meg általa, s annyit értünk meg belőle, amennyit képesek vagyunk felfogni.
Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a fejlődésünk későbbi szakaszában egyre többet foghatunk fel, mert onnan emel fel bennünket ez az információáradat, ahol éppen a hallgatás pillanatában tartunk."

A CD ára: 2.900.-

Belehallgatás: /enricomusic.hu/pages/cd.php?id=58                    

Lélekzene: Lebegés a nyugalom tengerén

2019. január 25. péntek 18 óra:


L E B E G É S


a nyugalom tengerén


Lélekzene-közvetítés


Budapest, Enrico Fényvár

                    

Legközelebbi programok

Október
További részletekért kattintson a kívánt programra!


HKSzeCsPSzV
 
1.
x

2.
x

3.
x

4.
5.
6.
7.
x

8.
x

9.
x

10.
x

11.
12.
13.
14.
x

15.
x

16.
x

17.
x

18.
19.
20.
21.
x

22.
x

23.
x

24.
x

25.
26.
x

27.
x

28.
x

29.
x

30.
x

31.
x

1
2
3

Mottó

"Bennem állandóan szól a zene. Bármi lehet az improvizáció tárgya, a zene mindig más, még azonos téma azonnali, egymást követő megszólaltatása esetén is, mert semmi sem ismétlődik az életben sem pontosan ugyanúgy, semmi sincs kétszer teljesen egyformán. A megszólaltatott zenei anyag azonban már kész formába öntve kerül a hallgatóság elé"

MAROSFALVI IMRE ENRICO

2005 óta zenei médiumként alkot. Alkotásaiban a "Felsőbb Világok" információinak rezgéskódjai vannak jelen. Valamennyi koncertjén, előadásán, CD-jén minden zenei anyag médiumi közvetítés eredménye...
Szeretettel ajánlom minden érdeklődő, és fejlődni vágyó figyelmébe a hetenként megjelenő plejádi közvetítéseimet, amelyek elérhetők az alábbi webhelyen:

enrico-mediumi-kozvetitesei.webnode.hu

Elérhetőség

+36/ 30 / 288-5107 enrico.marosfalvi@gmail.com

Impresszum

Cégnév:
Marosfalvi Imre

Székhely:
1055 Budapest
Balassi Bálint u. 27. VI/71.

Adószám:
62145158141

Nyilv.tart. szám:
5206005