Kezdőlap


BEKÖSZÖNTŐ


Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek!


Az elmúlt két évtized spirituális gyakorlata számos új tudással és tapasztalással ajándékozott meg, új zenékkel, tanításokkal és kezelésekkel.
Az itt található információk leghatékonyabban úgy működnek, ha az alábbiak sorrendjében tájékozódsz:

Először, kérlek, gyere el valamelyik általad kiválasztott koncertemre, mert a közvetlen, élő tapasztalás, az első élmény mindig meghatározó. Ezekről az alkalmakról a "PROGRAMOK" menüpontban találsz három hónapra szóló információkat.


Második lépésként az élmények elmélyítéséhez, a tudások gyakorlati, életszerű alkalmazásához javaslom a CD-im, pendrive-jaim, könyveim vásárlását, melyek fenntarthatják, bővíthetik, és stabil tudássá alakíthatják az előző három lépés tartalmi, minőségi elsajátítását.
Több mint kilencven CD, és négy könyv áll rendelkezésedre. A négy nagy csoportba rendezett zenei anyagok mindegyikéből 3-3 részletet meghallgathatsz, ezzel segítve a választást. Vásárolni tudsz
emailes megrendeléssel, vagy személyesen az Enricovár Központjában, Budapesten.

Valamennyi fesztiválra és fellépésre is viszem a CD-ket, könyveket, így azokon az alkalmakon is lehetőség van vásárlásra. Belehallgatni a "CD, KÖNYV" menüpontban tudsz a zenékbe.

Kedves Látogató!

Kérlek, bármelyik programra szeretnél eljönni, vagy vásárolni szeretnél nálam, akkor
jelentkezz be a
+36-30/288-5107 mobilszámon, vagy a 06-29/433-550 vezetékesen, vagy a lenti emailemen.

Kérdéseidet bátran felteheted, szívesen állok rendelkezésedre, általában hétköznap délelőtt tudok hívásokat fogadni a fenti számokon, vagy írj emailt az
enrico.marosfalvi@gmail.com
emailemre.

Szeretettel várlak, szeretetteli öleléssel:

Enrico



Legközelebbi programok

Március
További részletekért kattintson a kívánt programra!


HKSzeCsPSzV
 
 
 
 
1.
x

2.
x

3.
x

4.
x

5.
x

6.
x

7.
x

8.
x

9.
10.
x

11.
x

12.
x

13.
14.
x

15.
x

16.
x

17.
x

18.
x

19.
x

20.
x

21.
x

22.
23.
24.
25.
x

26.
x

27.
28.
x

29.
x

30.
x

31.
x


Mottó

"Bennem állandóan szól a zene. Bármi lehet az improvizáció tárgya, a zene mindig más, még azonos téma azonnali, egymást követő megszólaltatása esetén is, mert semmi sem ismétlődik az életben sem pontosan ugyanúgy, semmi sincs kétszer teljesen egyformán. A megszólaltatott zenei anyag azonban már kész formába öntve kerül a hallgatóság elé"

MAROSFALVI IMRE ENRICO

2005 óta zenei médiumként alkot. Alkotásaiban a "Felsőbb Világok" információinak rezgéskódjai vannak jelen. Valamennyi koncertjén, előadásán, CD-jén minden zenei anyag médiumi közvetítés eredménye...
Szeretettel ajánlom minden érdeklődő, és fejlődni vágyó figyelmébe a hetenként megjelenő plejádi közvetítéseimet, amelyek elérhetők az alábbi webhelyen:

enrico-mediumi-kozvetitesei.webnode.hu

Elérhetőség

+36/ 30 / 288-5107 enrico.marosfalvi@gmail.com

Impresszum

Cégnév:
Marosfalvi Imre

Székhely:
1055 Budapest
Balassi Bálint u. 27. VI/71.

Adószám:
62145158141

Nyilv.tart. szám:
5206005